Ψήφισμα συμπαράστασης σε κατοίκους που διώκονται για τις κεραίες

H δημοτική κίνηση “Αριστερό Σχήμα Ιλίου”  (Α.Σ.Ι.) συμπαραστέκεται έμπρακτα στον αγώνα των κατοίκων που προασπίζονται την υγεία τη δική τους και των παιδιών τους ενάντια στα συμφέροντα των πολυεθνικών εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.

Οι φίλοι, τα μέλη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Α.Σ.Ι καταδικάζουν την απαράδεκτη ενέργεια του ιδιοκτήτη της κεραίας κινητής τηλεφωνίας επί των οδών Γαργαλιάνων & Ψαρρού, να μηνύσει 4 κατοίκους, οι οποίοι κινητοποιήθηκαν με εκατοντάδες ακόμα συμπολίτες για την επιτυχή αποκαθήλωση της εν λόγω κεραίας.

Τέτοιου είδους ενέργειες αποσκοπούν πρωτίστως στην τρομοκράτηση των κατοίκων που αντιστέκονται και αγωνίζονται αλλά και στην οικονομική τους εξόντωση από τα δικαστικά έξοδα. Η παραπάνω ενέργεια εντάσσεται στην ίδια λογική όπου άλλος ιδιοκτήτης επί της οδού Δήμητρας 4, προπηλάκισε Δημοτικό Σύμβουλο.

H δημοτική μας κίνηση “Αριστερό Σχήμα Ιλίου”, στο δημοτικό συμβούλιο στις 26/05 πρότεινε, σύμφωνα και με το ψήφισμα στις 27/04/2016,  τη σύσσωμη συμπαράσταση στο δίκαιο αγώνα των 4 κατοίκων, που μηνύονται από τον ιδιοκτήτη της κεραίας κινητής τηλεφωνίας και όλων των συμπολιτών μας, που αγωνίζονται για την απομάκρυνση αντίστοιχων κεραιών. Πιο συγκεκριμένα, εν όψει και της εκδίκασης της υπόθεσης στις 14/06/2016, ώρα 09:00, στην Ευελπίδων, κτίριο 5, αίθουσα 4 στο ισόγειο,  προτάθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο να συνδράμει με τον οποιοδήποτε τρόπο ζητηθεί, αν χρειασθεί και με τις νομικές του υπηρεσίες. Η Δημοτική Αρχή ανταποκρίθηκε στην πρότασή μας.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *