Κοπή πίτας της Δημοτικής μας Κίνησης

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Καλλιτεχνικού Καφενείου και μέσα σ’ ένα έντονο συγκινησιακά κλίμα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 24.2.2018 η κοπή της πίτας της Δημοτικής μας Κίνησης.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στην συναγωνίστριά μας Γιωργία Αντωνοπούλου, που η ζωή της (78 χρόνια τώρα) αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα αδιάκοπου αγώνα και συνεχούς προσφοράς στον άνθρωπο και στο κοινωνικό σύνολο. Θεωρήσαμε ως ηθικό χρέος μας να την τιμήσουμε, γιατί με τη λαϊκή της σοφία, την ασυμβίβαστη στάση της και την αυθεντικότητά της, η ακούραστη Γεωργία, μας θυμίζει καθημερινά με τη δράση της, ότι «χαμένος αγώνας είναι μόνον αυτός που δεν δίνεται». Ιδιαίτερη συγκίνηση σε όλους προκάλεσε ο χαιρετισμός της ανιψιάς της, Μάρθας Φριντζήλα, μέσω βίντεο που της αφιέρωσε τραγουδώντας, το «Τίποτα δεν πάει χαμένο» του Μάνου Λοΐζου!

Απευθύνουμε θερμά ευχαριστήρια στους δεκάδες δωροθέτες μας, που με τις προσφορές τους συνέβαλαν στην οικονομική ενίσχυση της Κίνησής μας, μέσω της λαχειοφόρου αγοράς.

Τέλος, ευχαριστούμε και τις συλλογικότητες, τους φορείς, τις δημοτικές παρατάξεις, τους εκπροσώπους Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, τους πρώην και νυν δημοτικούς συμβούλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *