Προϊόντα ΒΙΟΜΕ στο στέκι του ΑΣΙ

Το Αριστερό Σχήμα Ιλίου στηρίζει έμπρακτα τον αγώνα των εργαζομένων της ΒΙΟμηχανικής ΜΕταλλευτικής, διαθέτοντας τα προϊόντα καθαρισμού και ατομικής υγιεινής της εταιρείας από το στέκι του, το οποίο βρίσκεται την οδό Πριάμου 79 στο Ίλιον.

H BIOME είναι το πρώτο εργοστάσιο στη χώρα μας το οποίο πέρασε με πρωτοβουλία των εργαζομένων στον πλήρη έλεγχό τους και παράγει φυσικά προϊόντα περιποίησης και καθαρισμού σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Τα μοναδικά αυτά προϊόντα δεν μπορεί κανείς να τα βρει σε super market και διακινούνται σε όλη την Ελλάδα από επιτροπές στήριξης και αλληλεγγύης και αγορές προϊόντων “χωρίς μεσάζοντες”. Το Αριστερό Σχήμα Ιλίου, αλληλέγγυο σε κάθε προσπάθεια εργατικής και λαϊκής διεκδίκησης, δημιούργησε στο στέκι του ένα μόνιμο χώρο διάθεσης όλης της γκάμας των προϊόντων της ΒΙΟΜΕ, ανοικτό από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 20:00 – 23:00, στην οδό Πριάμου 79 στο Ίλιον.

Το Αριστερό Σχήμα Ιλίου καλεί όλους τους κατοίκους να δείξουν τη συμπαράστασή τους, αγοράζοντας τα προϊόντα της ΒΙΟΜΕ που ούτως ή άλλως όλοι χρειαζόμαστε στην καθημερινότητά μας. Η στήριξη στο πρωτοποριακό και πολύ σημαντικό αυτό εγχείρημα των εργαζομένων είναι ιδιαίτερα ουσιαστική, καθώς δίνει ελπίδα στο λαϊκό κίνημα και αποδεικνύει έμπρακτα ότι πέρα από το καπιταλιστικό, υπάρχει και το αλληλέγγυο, συνεργατικό, εργατικό και συμμετοχικό επιχειρηματικό μοντέλο.

Biome @ ASI 1