ΟΧΙ στο νέο μνημόνιο, ΟΧΙ στη νέα αποικιοκρατία

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, υπό το κράτος των εκβιασμών των οικονομικών δολοφόνων της τρόικας, φέρνει στη βουλή μια επαίσχυντη συμφωνία – μνημόνιο. Ένα μνημόνιο που καταδικάζει την πατρίδα μας σε αποικία χρέους, ένα μνημόνιο που είναι ενάντια σε κάθε έννοια δημοκρατίας, εθνικής ανεξαρτησίας και στο ίδιο το αστικό σύνταγμα της χώρας. Ένα μνημόνιο  που είναι ενάντια στο μεγαλειώδες ΟΧΙ του ελληνικού λαού (71% στο Ίλιον) στο προ δεκαημέρου δημοψήφισμα.
Να μην το επιτρέψουμε !
Καλούμε όλους τους προοδευτικούς – αριστερούς βουλευτές να τιμήσουν το ΟΧΙ του ελληνικού λαού και να πουν ένα μεγάλο ΟΧΙ στην πλήρη μετατροπή της χώρας μας σε προτεκτοράτο Βρυξελλών – Βερολίνου και παράλληλα να πουν ένα μεγάλο ΝΑΙ στη δημοκρατία, στην εθνική ανεξαρτησία και στην αξιοπρέπεια.
Το συντονιστικό του Α.Σ.Ι. καλεί τα μέλη και τους φίλους του:
1.  Nα συμμετέχουν αύριο Τετάρτη 15 Ιουλίου – ημέρα ψήφισης του νέου μνημονίου- στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα . Συνάντηση στις 19:00 στο στέκι μας, Πριάμου 79 Ίλιον, για να κατέβουμε όλοι μαζί.
2. Να παραβρεθούν την Πέμπτη 16 Ιουλίου στις 20:30 στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του Αριστερού Σχήματος Ιλίου, που θα πραγματοποιηθεί στο στέκι μας, Πριάμου 79 Ίλιον, για να αποτιμήσουμε τις εξελίξεις στο νέο πολιτικό περιβάλλον.