Νέα περίοδος, νέα καθήκοντα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου η κοπή πίτας της δημοτικής κίνησης Αριστερό Σχήμα Ιλίου. Η παρουσία αντιπροσωπειών από 10 δημοτικές παρατάξεις δήμων της Αθήνας, συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, πολιτιστικών συλλόγων και ομάδων, η  συμμετοχή συμπολιτών  των συνοικιών της πόλης μας, η δημοσιογραφική κάλυψη της βραδιάς από διαδικτυακά Μέσα και περιοδικά ενημέρωσης, μαζί με την ενεργό συμμετοχή των φίλων και των μελών της δημοτικής μας κίνησης, ήταν τα βασικά συστατικά της επιτυχίας.

Ο Γιώργος Χρόνης δημοτικός σύμβουλος του Α.Σ.Ι., τόνισε ότι «η ρήξη και η ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής είναι η καλύτερη διαπραγμάτευση, ώστε να μην υπάρξει υποταγή». Όσο για τα εν δήμω, αποσαφήνισε ότι «το Α.Σ.Ι. θα συνεχίσει να εκφράζει και να προβάλλει τις θέσεις όσων δεν έχουν φωνή μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και να μεταφέρει τα πραγματικά προβλήματα του κόσμου, μέσα στους 4 τοίχους του Δημοτικού Συμβουλίου».

Ο Πάνος Κουτσιανάς δημοτικός σύμβουλος του Α.Σ.Ι,  ανάφερε: «Από τις 26 Ιανουαρίου διανύουμε μια νέα περίοδο όπου γεννάει και νέα καθήκοντα. Έχουμε κάθε λόγο να χαιρόμαστε γιατί στείλαμε στα τσακίδια τη μνημονιακή κυβέρνηση. Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε ικανοποιημένοι όταν βλέπουμε τις φάτσες των τροϊκανών να στραβώνουν. Κάναμε το μισό βήμα! Να το ολοκληρώσουμε! Να σταματήσουμε και να ακυρώσουμε στο σύνολο της, όλη τη μνημονιακή πολιτική. Ούτε βήμα πίσω στον ωμό εκβιασμό της ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ. Αυτό το χρέος αναγνωρίζουμε».

Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με τη παρουσία τους, αλλά και όσους – όσες εκτιμούν ότι είμαστε μια χρήσιμη κίνηση στη πόλη μας.